Λουκούμια μπουκιές πορτοκάλι

Λουκουμάκια με απολαυστική γεύση πορτοκάλι, από παραδοσιακή Ικαριώτικη συνταγή. Έχουν ζουμερή και πλούσια γεύση, με εντυπωσιακές νότες από πορτοκάλι.

Λουκούμια μπουκιές τριαντάφυλλο

Λουκουμάκια με απολαυστική γεύση τριαντάφυλλο, από παραδοσιακή Ικαριώτικη συνταγή. Έχουν ζουμερή και πλούσια γεύση, με εντυπωσιακές νότες από τριαντάφυλλο.

Λουκούμια μπουκιές φράουλα

Λουκουμάκια με απολαυστική γεύση φράουλα, από παραδοσιακή Ικαριώτικη συνταγή. Έχουν ζουμερή και πλούσια γεύση, με εντυπωσιακές νότες από φράουλα.

Λουκούμια μπουκιές μαστίχα

Λουκουμάκια με απολαυστική γεύση μαστίχας, από παραδοσιακή Ικαριώτικη συνταγή. Έχουν ζουμερή και πλούσια γεύση, με εντυπωσιακές νότες από μαστίχα.

Λουκούμια μπουκιές μπανάνα

Λουκουμάκια με απολαυστική γεύση μπανάνα, από παραδοσιακή Ικαριώτικη συνταγή. Έχουν ζουμερή και πλούσια γεύση, με εντυπωσιακές νότες από μπανάνα.

Λουκούμια μπουκιές κεράσι

Λουκουμάκια με απολαυστική γεύση κεράσι, από παραδοσιακή Ικαριώτικη συνταγή. Έχουν ζουμερή και πλούσια γεύση, με εντυπωσιακές νότες από κεράσι.

Λουκούμια μπουκιές περγαμόντο

Λουκουμάκια με απολαυστική γεύση περγαμόντο, από παραδοσιακή Ικαριώτικη συνταγή. Έχουν ζουμερή και πλούσια γεύση, με εντυπωσιακές νότες από περγαμόντο.

Λουκούμια μπουκιές βανίλια

Λουκουμάκια με απολαυστική γεύση βανίλια, από παραδοσιακή Ικαριώτικη συνταγή. Έχουν ζουμερή και πλούσια γεύση, με εντυπωσιακές νότες από βανίλια.