Μέλι Κρήτης Θυμάρι & Κωνοφόρα Τα κοπέλια

Ποιοτικό και θρεπτικό μέλι με Θυμάρι και Κωνοφόρα από τις πλαγιές των Λευκών Όρεων. Εξαιρετική γεύση και μοναδικά αρώματα, με υψηλή διατροφική αξία. Το θυμαρίσιο μέλι είναι ευρέως γνωστό για τη θρεπτική και θεραπευτική του αξία.

Στο συγκεκριμένο, η ποιότητα φτάνει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας κρητικών βοτάνων. Ενισχύει τον οργανισμό σας και εμπλουτίζει τη διατροφή σας με τα πιο αγνά φυτά της κρητικής γης.

Μέλι Κρήτης Ερείκι Τα κοπέλια

Το μέλι Ερείκι είναι προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία. Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν, ότι το μέλι ρείκι ή ερείκης, εμφανίζει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες με έμφαση στο ουροποιητικό και το πεπτικό σύστημα.

Ο συνδυασμός από γνήσιο κρητικό μέλι με βότανο ερείκι, δίνει ένα πολύτιμο δώρο για την υγεία σας, ικανοποιώντας ταυτόχρονα και τους πιο απαιτητικούς δοκιμαστές μελιού.

Λευκό & Κόκκινο Θυμαρίσιο Μέλι Κρήτης Τα κοπέλια

Το μέλι αυτό περιέχει δυο είδη θυμαριού το λευκό και το κόκκινο θυμάρι αλλά φυσικά και όλα τα θεραπευτικά βότανα από τα λευκά όρη ξεπερνούν τον αριθμό των 60. Αυτό που το κάνει ιδιαίτερο σε άρωμα αλλά και σε θρεπτικότητα λόγο των γυρεόκοκκων που διαθέτει είναι το άσπρο θυμάρι το οποίο υπάρχει  σε ελάχιστα  μέρη σε όλο τον κόσμο και ένα από αυτά είναι τα  λευκά όρη.

Μέλι Κρήτης Κουμαριά Τα κοπέλια

Στα τέλη του φθινοπώρου, από τις πλαγιές των Λευκών Όρων στη Κρήτη, συλλέγεται το μέλι κουμαριάς. Ένα σπάνιο και πολύ ιδιαίτερο μέλι με χαρακτηριστική υπόπικρη γεύση, σκουροχάλκινο χρώμα και αρωματικές νότες πικρής καραμέλας.

Λίγο καιρό μετά την συλλογή του κρυσταλλώνει αποκτώντας μια βουτυρένια, κρεμώδη υφή η οποία το καθιστά ένα από τα πιο ξεχωριστά μέλια. Μέλι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, περιέχει αρβουτίνη και τανίνες, που έχουν αντισηπτικές ιδιότητες για το ουροποιητικό σύστημα και κατεβάζουν την πίεση.