Ο μονοποικιλιακός καφές, όπως φανερώνει και το όνομα του, προέρχεται από μια ποικιλία. Οι καρποί κάθε ποικιλίας υπόκεινται σε μια ξεχωριστή μέθοδο επεξεργασίας, κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι αποκτούν διακριτικά χαρακτηριστικά στη γεύση τους.

BRAZIL

100% Arabica με γεύση ξηρών καρπών και μέτρια οξύτητα. Τέλεια ισορροπημένος με επίγευση καραμέλας και σοκολάτας.

PERU

100% Arabica. Χαρακτηρίζεται από την έντονη γεύση του με πικάντικες νότες λουλουδιών και εσπεριδοειδών. Στο τέλος αφήνει μια βελούδινη και γλυκιά επίγευση καραμέλας.

ARABICA EL SALVADOR

100% Arabica με πικάντικες φρουτώδεις νότες και επίγευση ξηρών καρπών. Τέλεια ισορροπημένος με μέτρια οξύτητα.

ARABICA MEXICO

100% Arabica. Χαρακτηρίζεται από την ισορροπημένη γεύση και το έντονο άρωμα του. Στο τέλος αφήνει μια αίσθηση μελιού και μαύρης σοκολάτας.

ARABICA HONDURAS

100% Arabica με γεύση καραμέλας βουτύρου και ξηρών καρπών. Η έντονη γεύση και η ισορροπημένη οξύτητα είναι βασικά χαρακτηριστικά του.

COLOMBIA

100% Arabica. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι η έντονη γεύση του και η μέτρια οξύτητα. Η ισορροπία του στα αρώματα αφήνει μια αίσθηση μαύρης σοκολάτας και ξηρών καρπών.

ETHIOPIA

100% Arabica με νότες εσπεριδοειδών έντονη γεύση και αίσθηση καραμέλας και μούρων.

PAPOUA

100% Arabica. Χαρακτηρίζεται από την έντονη γεύση του βερίκοκου με αρώματα από τριαντάφυλλο και μέλι. Τέλεια ισορροπημένος με επίγευση καραμέλας και μαύρης σοκολάτας.